S.S.S

ASİL Derneği ne zaman kuruldu?

ASİL Derneği neden kuruldu?

ASİL Derneği, Aselsan içi ve dışında ihtiyaç sahibi kişilere güvenilir bir şekilde ulaşabilmek, onların yalnızlık ve çaresizliğinde yüreklerine dokunabilmek ve ASELSAN’ın sadece güven veren teknoloji değil aynı zamanda değer üreten teknoloji olduğunu gösterebilmek amacıyla kurulmuştur.

ASİL Derneği sadece ASELSAN çalışanları için mi kurulmuştur?

Hayır. ASİL Derneği Aselsan çalışanları başta olmak üzere tüm ihtiyacı olan kişilere ulaşabilmek ve onlara destek olabilmek adına kurulmuştur.

ASİL Derneği’ne sadece ASELSAN çalışanları mı bağış yapabilir?

Hayır. İhtiyaç sahiplerine ulaşmak isteyen herkes ASİL Derneği’ne bağışta bulunabilir.

ASİL Derneği’ne nasıl bağış yapabiliriz?

• Online bağış sistemini kullanarak internet üzerinden bağış yapabilirsiniz.
  • Bağışınızı sitemizde yer alan banka hesap numaralarına havale ile gönderebilirsiniz.
  • Kredi kartınızla otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

Derneğinizin bir cemaat veya parti ile bağlantısı var mı?

Derneğimizin herhangi bir cemaat, parti vs ile bağlantısı bulunmamaktadır. Tamamen gönüllü olarak kalple ve istekle hareket etmekteyiz.

ASİL Derneğinizin faaliyetlerini nerelerden takip edebiliriz?

Derneğimizin faaliyelerinden haberdar olmak isterseniz www.asildernegi.org.tr sitesi veya sosyal medya hesaplarımızı (Facebook, Twitter ve Instagram) takip edebilirsiniz.